Ξεκινάει το ICT4GROWTH για τεχνολογίες πληροφορικής

Ξεκινάει στις 14 Ιανουαρίου 2013 η υποβολής προτάσεων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ICT4GROWTH, «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων ανάπτυξης – παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας», που εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση του ΕΣΠΑ.

Στην ανακοίνωση της έναρξης του προγράμματος, ύψους 120 εκατ. ευρώ, προέβη ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κ. Χατζηδάκης σε σημερινή ημερίδα για την παρουσίαση του ICT4GROWTH. Ο υπουργός ανέφερε ότι η προθεσμία για την κατάθεση προτάσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2013, και σημείωσε ότι πρόκειται για έναν “μίνι επενδυτικό νόμο” που έρχεται να στηρίξει συγκεκριμένους κλάδους, με κεντρικό ζητούμενο την αύξηση της εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την αύξηση των θέσεων εργασίας.

Τα νέα των επιδοτήσεων στο inbox σας κάθε εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ:

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

Περισσότερες πληροφορίες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ICT4GROWTH, καθώς και τον οδηγό του προγράμματος, που έχει δημοσιευτεί από την άνοιξη του 2012, θα βρείτε εδώ.

Ένα σχόλιο

  1. athina at |

    Γειά σας,
    δουλεύω ένα πρόγραμμα τουρουστικου ενδιαφέροντος.Δικαιούμαι επιδότησης?