4 σχόλια

 1. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ at |

  ¨Εχει αποδειχθεί κι κατά το παρελθόν ότι τα προγράμματα με “ρήτρα απασχόλησης” έχουν αποτύχει οικτρά για τους παρακάτω λόγους :
  Α. Μια επένδυση από μια πολύ μικρή επιχείρηση μπορεί απλά να διασφαλίζει τη βιωσιμότητα της συνεπώς δεν απαιτεί επιπλέον προσωπικό.
  Β. ΑΝ η επιχείρηση χρειασθεί υπάλληλο μπορεί να το προσλάβει και μέσω ΟΑΕΔ .
  Γ. ΑΝ η επιχείρηση χρειασθεί υπάλληλο θα τον προσλάβει.
  Δ. Δεν μπορεί να μπαίνει ο εκβιαστικός όρος θα σου δώσω επιδότηση αν μου μειώσεις την ανεργία. H εμπειρία έδειξε ότι οι επιχειρήσεις δεν “τσιμπάνε”.

 2. AS at |

  Είναι σκανδαλώδες, απαράδεκτο και εξοργιστικό να προκηρύσσουν νέο πρόγραμμα όταν έχουν τελειώσει τα χρήματα ”για φέτος” της κρατικής συμμετοχής στα τρέχοντα προγράμματα ενίσχυσης ΜΜΕ. Αυτή την στιγμή έχουν στοιβαχθεί εκατοντάδες ολοκληρωμένοι φάκελοι στην ΕΦΕΠΑΕ που περιμένουν ματαίως να πληρωθούν. Μέσα σε αυτούς είναι και ΝΕΕΣ εταιρίες που πίστεψαν -το αναξιόπιστο κράτος- και έκαναν εταιρικό ξεκίνημα στην ψωροκώσταινα του 2014.
  Στην χώρα αυτή εξαντλούνται στην κατασπατάληση των πόρων του προηγούμενου ΕΣΠΑ, χωρίς ένδεια. Χτίζοντας ένα κυβερνητικό κονκλάβιο με επιτροπές, διαχειριστικές αρχές, ενδιάμεσους φορείς, εξωτερικούς συμβούλους, ενδιάμεσους δικαιούχους κλπ. καταφέρνουν να μοιράζονται μεταξύ τους τα χρήματα του ΕΣΠΑ και φυσικά να μην φτάνει στους πραγματικούς δικαιούχους παρά ένα μικρό μέρος ή ΤΙΠΟΤΑ!

 3. papatzas at |

  ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

 4. papatzas at |

  ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩ!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ