8 σχόλια

 1. Ζωή Χατζηορίδου at |

  Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε αν έχει ανοίξει ή θα ανοίξει φέτος πρόγραμμα για το Νομό Ευβοίας ;

 2. maria kotsekoglou at |

  καλησπερα! μενω θεσσαλονικη και ενδιαφερομαι για ενα προγραμμα ανακυκλωσης ρουχων η γενικως οτι εχει σχεση με ανακυκλωση για βορεια ελλαδα ! ευχαριστω!!!

  1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ at |

   Απάντηση σε ερώτηση 201503211902
   Η πιο “κοντινή” σε εσάς δράση τοπικά και χρονικά είναι το πρόγραμμα Leader Δράμας αν μπορείτε να έχετε “έδρα εκεί”.
   Αν το “επιτρέπει” το πρόγραμμα οσοναφορά επιλεξιμότητα ΚΑΔ πρέπει να βιαστείτε διότι ο χρόνος έως την 7/ Απριλίου που λήγει η προθεσμία (και ΔΕΝ θα έχει παράταση!) είναι σχετικά λίγος και η γραφειοκρατία των χαρτιών όχι αμελητέα.
   Για διευκρινίσεις ή σχετική αρχική δωρεάν πληροφόρηση(λόγω της συμμετοχής σας στους αναγνώστες της σελίδας) μπορείτε να επικοινωνήσετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο email:gdsp09@gmail.com η τηλεφωνικά στα 6942239664, 2315521987, Δημητρίου Γιάννης/Σύμβουλος Επιχειρήσεων

 3. Δοικα Αμαλία at |

  Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε για την Κέρκυρα εαν υπάρχει πρόγραμμα όπου να επιδοτεί καλλιέργεια μανιταριών?
  Ευχαριστώ

 4. Μαρια at |

  Καλησπερα μενω Αυλιδα και θα με ενδιεφερε ενα προγραμμα εναλλακτικου αγροτικου τουρισμου ,εχω καποια ιδεα μα δεν εψω καμια σχεση με τα αγροτικα θεματα και καθολου κεφαλαιο!!!υπαρχει καπου να ενημερωθω σχετικα;

 5. Νίκος at |

  Για νέες επιχειρήσεις σχετικές με κτηματομεσιτικές υπηρεσίες προβλέπονται επιδοτήσεις; Ευχαριστώ.

  1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ at |

   Σύντομη απάντηση σε ερώτημα 201502262008
   Αγαπητέ Νίκο, το πρόγραμμα Leader έχει το μειονέκτημα ότι αφορά μόνο συγκεκριμένες περιοχές και κατά προτίμηση εκτός σχεδίου δηλ. αγροτικές.
   Αν προβλέπεται στην προκήρυξη δράση για ίδρυση επιχείρησης παροχής υπηρεσιών γενικά με αναφορά σε ενδεικτικούς ΚΑΔ ή δραστηριότητες τότε πιθανά να εγκριθεί μια τέτοια πρόταση για επένδυση. Πάντα έχουμε υπόψη μας και τις γενικές κατευθύνσεις της δράσης που συνήθως αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη.
   Διαθέτοντας εμπειρία ετών πιστεύω ότι παρά τα “γραφειοκρατικά” ζητήματα το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ιδανικό για ίδρυση μικρής επιχείρησης. Αρκεί να βολεύει η περιοχή.
   Δημητρίου Γιάννης/Σύμβουλος Επιχειρήσεων/τηλ. 6942239664, 2315521987, ηλ. ταχ. gdsp09@gmail.com

 6. D. VALLIANOU at |

  Πολύ καθυστερημένα δίνονται οι πληροφορίες. Δεν αφήνονται περιθωρια για ορθή υποβολη προτασεων