ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

[gn_column size=”1-2″ last=”0″ style=”0″] [gn_spoiler title=”Όραμα και στόχοι” open=”0″ style=”1″]

Ο μεγάλος όγκος των προγραμμάτων και των ευκαιριών χρηματοδότησης, καθώς και οι κατακερματισμένες και ελλιπείς πληροφορίες σε websites, εφημερίδες, δημόσιες υπηρεσίες, επιμελητήρια και άλλους φορείς έχουν ως συνέπεια ο ενδιαφερόμενος να μην ενημερώνεται σωστά και να χάνει προθεσμίες. Τελικά, επιχειρήσεις και ιδιώτες μπλέκονται στα πολύπλοκα κείμενα, διατάξεις, υπουργικές αποφάσεις και χάνουν ευκαιρίες χρηματοδότησης για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους, για σπουδές, για έρευνα και ανάπτυξη. Το epidotisimag.gr ήρθε να καλύψει αυτό το τεράστιο κενό που υπάρχει στην ενημέρωση των δικαιούχων επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων.

Όραμα μας είναι να γίνουμε η κορυφαία επιλογή στην ενημέρωση για χρηματοδοτήσεις από κρατικά και ευρωπαϊκά κονδύλια

Στόχος μας είναι να παρέχουμε:

 • Ποιοτικό και έγκυρο περιεχόμενο
 • Ολοκληρωμένη ενημέρωση
 • Χρήσιμη και κατανοητή πληροφόρηση

Σκοπός μας είναι ο κάθε αναγνώστης να βρίσκει στο epidotisimag.gr κάτι χρήσιμο, και συγκεκριμένα:

 • Δυνατότητες δωρεάν χρηματοδότησης
 • Επιδοτούμενα προγράμματα
 • Επιδόματα και άλλες δωρεάν κοινωνικές παροχές
 • Υποτροφίες για σπουδές
 • Ερευνητικά προγράμματα
 • Επιδοτούμενα σεμινάρια
 • Ευκαιρίες για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας
 • Χρηματοδοτικές δυνατότητες για επιχειρήσεις
 • Ενημερωτικές εκδηλώσεις
 • Προθεσμίες για υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης
 • Νέα από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Κοινότητα σχετικά με τις επιδοτήσεις
[/gn_spoiler] [gn_spoiler title=”Η ομάδα μας” open=”0″ style=”1″]

Η ομάδα του online περιοδικού ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους και μελετητές. Διακρίνεται για το πάθος των ανθρώπων της για υπεύθυνη ενημέρωση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των αναγνωστών του epidotisimag.gr

Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένη θεματολογία και πλούσιο περιεχόμενο. Αν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο ή πρόταση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[/gn_spoiler] [gn_spoiler title=”Διαφημιστείτε!” open=”0″ style=”1″]

Διαφημιστείτε στο online περιοδικό ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Παρέχεται η δυνατότητα στοχευμένης αποτελεσματικής προβολής της επιχείρησής σας σε πολύ οικονομικές τιμές με banner διαστάσεων 468×60, 729×90 ή 300×250 pixels, καθώς και η δυνατότητα παροχής προσαρμοσμένων λύσεων για τις διαφημιστικές σας ανάγκες στην πρώτη σελίδα του ηλεκτρονικού περιοδικού ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ή στις εσωτερικές σελίδες.

Για ακόμη πιο στοχευμένη προβολή, μπορείτε να επιλέξετε χορηγία κάποιας ενότητας του περιοδικού ή σειράς άρθρων.

Για εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων υπάρχει η επιπλέον δυνατότητα διακεκριμένης προβολής τους στην ενότητα ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ -> ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες.

[/gn_spoiler] [/gn_column] [gn_column size=”1-2″ last=”1″ style=”0″] [gn_spoiler title=”Όλες οι πηγές επιδοτήσεων” open=”0″ style=”1″]

To epidotisimag.gr είναι μοναδική πηγή ενημέρωσης για όλες τις κατηγορίες χρηματοδότησης από επιδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ελληνικού Δημοσίου.

Στο epidotisimag.gr θα βρείτε ενεργά προγράμματα για επιχειρήσεις, νέα επιχειρηματικότητα, ανέργους, κατάρτιση, έρευνα, καθώς και πλήθος άλλων ευκαιριών για επιδότηση ή επιχορήγηση.

Όλες οι πηγές επιδότησης σε ένα σημείο!

Το site του περιοδικού ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ είναι δομημένο σε ευδιάκριτες ενότητες ανάλογα με την κατηγορία του ενδιαφερόμενου:

με σαφή διάκριση των προγραμμάτων σε κατηγορίες (ΕΣΠΑΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ κ.λπ.).

Ο αναγνώστης μπορεί να βρει ένα εύχρηστο ημερολόγιο με ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ καθώς και ΚΑΤΑΛΟΓΟ με εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα, venture capital και δημόσιους φορείς πληροφόρησης.

Στην ενότητα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ θα βρείτε ό,τι πιο πρόσφατο από την ΕΛΛΑΔΑ και την Ε.Ε. που αφορά σε επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις, όπως ενημερωτικές εκδηλώσεις, σημαντικές αλλαγές σε προγράμματα και κανονισμούς, στατιστικά στοιχεία υλοποίησης προγραμμάτων και απορρόφησης κονδυλίων και πολλά άλλα.

Στα δεξιά κάθε σελίδας βρίσκεται ευδιάκριτη λίστα με ΕΝΕΡΓΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

[/gn_spoiler] [gn_spoiler title=”Ενημερωθείτε υπεύθυνα” open=”0″ style=”1″]

Στο online περιοδικό ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Παρακολουθούμε καθημερινά την επικαιρότητα στην Ελλάδα και τις εξελίξεις στην Ε.Ε.. Αντλούμε τις πληροφορίες μας από διάφορες πηγές χρηματοδοτήσεων, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση για κάθε θέμα, καθώς και τις παραπομπές για περαιτέρω πληροφόρηση.

Στο online περιοδικό ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ θα βρείτε κάθε κατηγορία επιδότησης, επιχορήγησης και άλλης οικονομικής πάροχής από ευρωπαϊκές και ελληνικές πηγές.

Επιχορηγήσεις επιχειρήσεων, επιδοτήσεις ανέργων, χρηματοδότηση δημόσιων φορέων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, παροχή υποτροφιών για σπουδές και έρευνα είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες χρηματοδοτήσεων που μπορείτε να βρείτε στο epidotisimag.gr.

[/gn_spoiler] [gn_spoiler title=”Γιατί με αφορά;” open=”0″ style=”1″]

Είτε είστε ιδιώτης, άνεργος, εργαζόμενος, φοιτητής, ερευνητής, είτε εκπροσωπείτε επιχείρηση ή άλλον οργανισμό, στο epidotisimag.gr θα βρείτε σίγουρα κάτι χρήσιμο. Θα βρείτε ευκαιρίες χρηματοδότησης που ίσως δεν γνωρίζατε, θα βρείτε πληροφορίες για να συμπληρώσετε ολοκληρωμένα την αίτησή σας, θα βοηθηθείτε στο να διακρίνετε ποια ευρωπαϊκά ή κρατικά προγράμματα σας ταιριάζουν, θα βρείτε φορείς και συμβούλους που θα σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας και θα διακρίνετε εύκολα ποιες χρηματοδοτικές ευκαιρίες είναι ενεργές και πότε λήγουν.

Ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, κρίνεται απαραίτητη η συγκέντρωση τόσων χρήσιμων πληροφοριών σε μία πηγή, οι οποίες είναι γραμμένες με τρόπο κατανοητό και εστίαση στις ανάγκες και τις επιθυμίες του αναγνώστη.

[/gn_spoiler] [/gn_column][gn_spacer size=”20″] [gn_column size=”1-6″ last=”0″ style=”0″][/gn_column] [gn_column size=”3-4″ last=”0″ style=”0″]

Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνετε εγκαίρως τα νέα των επιδοτήσεων στο inbox σας! 

 

[/gn_column] [gn_column size=”1-6″ last=”1″ style=”0″][/gn_column]