Ιδρυμα Λάτση: Οι δικαιούχοι των φετινών υποτροφιών

Την απονομή 21 νέων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών υποτροφιών σε φοιτητές ελληνικών ΑΕΙ από το νομό Ηλείας για το ακαδημαϊκό έτος 2011/2012 ανακοίνωσε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Συγκεκριμένα, δίνονται 17 υποτροφίες σε προπτυχιακούς και τέσσερις υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς δικαιούχους φοιτητές. Οι επιλεγέντες προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων και φοιτούν σε 10 διαφορετικά πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Τα νέα των επιδοτήσεων στο inbox σας κάθε εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ:

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

Δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή προκήρυξη είχαν μόνο οι απόφοιτοι Λυκείων του Νομού Ηλείας και η επιλογή των υποτρόφων έγινε από σύνολο 53 αιτήσεων, τις οποίες εξέτασε η Επιτροπή Αξιολόγησης του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση με κύρια κριτήρια την καταγωγή από τον Νομό Ηλείας, την επίδοση, το οικογενειακό εισόδημα, καθώς και κοινωνικά κριτήρια. Βασική παράμετρο της διαδικασίας επιλογής αποτέλεσε, επίσης, η ενίσχυση φοιτητών που είναι πιθανό να επιστρέψουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στον Νομό Ηλείας μετά το πέρας των σπουδών τους.

Κατάλογος νέων προπτυχιακών υποτρόφων http://www.latsis-foundation.org/gr/90/katalogos_neon_proptuxiakon_upotrofon.html

Κατάλογος νέων μεταπτυχιακών υποτρόφων εσωτερικού http://www.latsis-foundation.org/gr/91/katalogos_neon_metaptuxiakon_upotrofon_esoterikou.html