Δωρεάν ανταλλαγή προϊόντων στο swapp.gr [Παρουσίαση]

Δωρεάν ανταλλαγή προϊόντων

Μια νέα ιδέα, στο πνεύμα της εποχής της κρίσης, αλλά και των …παλαιών καιρών, είναι το swapp.gr. Όπως γράφουν και οι δημιουργοί του site, «To SWAPP είναι ένα website για ανθρώπους που θέλουν να ανανεώνουν τα πράγματά τους χωρίς κανένα κόστος! Η πλατφόρμα του βασίζεται στον αρχαιότερο και τον πιο απλό τρόπο απόκτησης αγαθών: την ανταλλαγή!» ή τον αντιπραγματισμό, θα λέγαμε εμείς, των εποχών που δεν υπήρχε ακόμα νόμισμα. Η κρίση, βλέπετε, μας πάει πολύ παλιά…

Τα νέα των επιδοτήσεων στο inbox σας κάθε εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ:

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

Σε κάθε περίπτωση, η ιδέα της ανταλλαγής πραγμάτων που δεν χρειαζόμαστε πια μας άρεσε πολύ. Όλα τα αντικείμενα που παρουσιάζονται στο site ανήκουν σε ιδιώτες, και δεν πωλούνται, αλλά ανταλλάσσονται δωρεάν. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι το swapp.gr δεν αποκομίζει χρηματικό όφελος από τα δύο μέρη που κάνουν την ανταλλαγή. Αυτό συμβαίνει, καθώς το swapp.gr είναι μια πρωτοβουλία του Nescafe Frappe.

Πώς γίνεται η ανταλλαγή των προϊόντων; Είτε χέρι με χέρι είτε ταχυδρομικά. Καταρχάς ανεβάζετε μια εικόνα και μια περιγραφή του αντικειμένου που θέλετε να ανταλλάξετε, και περιμένετε τον ενδιαφερόμενο ή ψάχνετε πιθανές ανταλλαγές στα προϊόντα που έχουν ανεβάσει οι άλλοι χρήστες.

Είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Εγγραφείτε στο swapp.gr, και ευχόμαστε να καταφέρετε επιτέλους να …αδειάσετε την αποθήκη σας, αλλά και να ανανεώσετε το σπίτι σας και την καθημερινότητά σας με έπιπλα, ρούχα, παιχνίδια, gadgets, βιβλία, διακοσμητικά, παιδικά είδη, συλλεκτικά κομμάτια ή οτιδήποτε σας αρέσει από την τεράστια συλλογή από δωρεάν προϊόντα των χρηστών του swapp.gr.