Αρχίζουν οι εγγραφές στο μητρώο εισροών – εκροών

Την έναρξη λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης εισροών – εκροών καυσίμων στις ψηφιακές υποδομές της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Η πρώτη φάση του συστήματος περιλαμβάνει την ένταξη των πρατήριων υγρών καυσίμων, μέσα από τη δημιουργία των αντίστοιχων μητρώων, καθώς και την υπηρεσία υποδοχής στοιχείων εισροών- εκροών για τα πρατήρια υγρών καυσίμων. Η λειτουργία της πρώτης φάσης, όπως διευκρινίζει το υπουργείο, θα ξεκινήσει με την εγγραφή στο μητρώο των εγκαταστατών και των ιδιοκτητών ή εκπροσώπων των πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Τα νέα των επιδοτήσεων στο inbox σας κάθε εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ:

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

Τονίζεται ότι η συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων στοιχείων μητρώου εισροών-εκροών για εγκαταστάτες και πρατήρια είναι υποχρεωτική.

Η υπηρεσία μητρώου θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Σεπτεμβρίου.

Οι παραπάνω ομάδες χρηστών μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα με χρήση των στοιχείων πιστοποίησης (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) TAXISNET, από την ιστοσελίδα
https://www1.gsis.gr/fuelmgt/

Οι οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας μητρώου για εγκαταστάτες και πρατήρια υγρών καυσίμων στο σύστημα εισροών – εκροών θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα
https://www1.gsis.gr/fuelmgt/Docs/help.html?cls=file

Για περισσότερες πληροφορίες οι χρήστες θα μπορούν να αποταθούν στις ιστοσελίδες:
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Help/FAQs.html

και http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/epixeiriseis.html

Και στις δυο ιστοσελίδες, ο χρήστης επιλέγει τη θεματική «Σύστημα Εισροών- Εκροών Καυσίμων» η οποία θα περιέχει ενημερώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το σύστημα.

Όπως διευκρινίζεται, το υποσύστημα υποδοχής στοιχείων εισροών- εκροών από τα πρατήρια θα είναι διαθέσιμο κατά προσέγγιση εντός τριών εβδομάδων από τη διάθεση της υπηρεσίας μητρώου.