«Εκκολαπτήριο» επιχειρηματικών ιδεών το egg

epixeirimatikes-idees-neoi-epixeirimatiesΜέχρι τις 4 Απριλίου θα δέχεται αιτήσεις το «egg – enter•grow•go», για να επιλέξει στη συνέχεια τους επίδοξους επιχειρηματίες έως 40 ετών που θα διαβούν τις πύλες του και θα φιλοξενηθούν για έναν χρόνο.

Το «egg – enter•grow•go» πρωτοβουλία της Eurobank του Corallia, αποτελεί έναν συνδυασμό θερμοκοιτίδας και συνεργατικού χώρου (co-working space), όπου νέοι επιχειρηματίες μπορούν να βρουν στήριξη για να κάνουν την ιδέα τους πράξη.

Τα νέα των επιδοτήσεων στο inbox σας κάθε εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ:

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

Για έναν χρόνο, οι επιχειρηματικές ομάδες που συμμετέχουν, φιλοξενούνται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτήριο και απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων με σκοπό να επιταχύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Στο πρόγραμμα «egg – enter•grow•go», που τρέχει φέτος για δεύτερη χρονιά, μπορούν να συμμετέχουν νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα που έχουν δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες, σε όλους τους τομείς της οικονομίας και που διαθέτουν το ζήλο να τις μετατρέψουν από ιδέα σε πράξη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν συνοπτικό επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο θα αξιολογηθεί βάσει της καινοτομίας, της προοπτικής και της βιωσιμότητάς του, από ανεξάρτητη επιτροπή αξιολόγησης με εμπειρία στη διαχείριση επενδύσεων για νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Για 12 μήνες οι νέες επιχειρήσεις εστιάζουν εντατικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας, αξιοποιώντας τις υποδομές στη Λεωφ. Συγγρού, τις υπηρεσίες, την κατάρτιση και την συμβουλευτική καθοδήγηση που τους προσφέρει το πρόγραμμα.

To «εκκολαπτήριο» νέων επιχειρηματικών ιδεών, egg, επιδιώκει όλες οι επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει στη φάση grow να επιτύχουν την ωρίμανση του επιχειρηματικού τους σχεδίου και να είναι στη συνέχεια πλήρως έτοιμες να πραγματοποιήσουν το επιχειρηματικό τους «άλμα», δηλαδή, να προχωρήσουν στην εμπορική αξιοποίηση της ιδέας τους με δικά τους μέσα ή με άντληση επενδυτικών και γενικά χρηματοδοτικών κεφαλαίων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στήριξης νέων επιχειρηματικών ιδεών και την αίτηση θα βρείτε στο www.theegg.gr.

Δείτε ακόμα τις επιχειρηματικές ομάδες του egg, πρόσφατο άρθρο για τις ομάδες αυτές και μια ακόμα αναφορά στον Τύπο για το egg.