Διαγωνισμός Μαϊου μόνο για τους fans του epidotisimag.gr στο facebook

Αποτελέσματα διαγωνισμού

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας! Η κλήρωση ανέδειξε τους εξής τυχερούς (facebook usernames) που κερδίζουν από 1 βιβλίο των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΤΑΜΟΥΛΗ: Loukas Kollias (πρώτο βιβλίο), Irene C. Sarantidi (δεύτερο), Vasiliki Anastasiou (τρίτο), Panagiotis Kleanthous (τέταρτο) και Thomas Radaios (πέμπτο βιβλίο). Παρακαλώ, στείλτε μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, περιοχή και τηλέφωνο επικοινωνίας, αν είστε κάτοικος Αττικής, διαφορετικά ονοματεπώνυμο, πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας, αν είστε κάτοικος της υπόλοιπης Ελλάδας) στο email του περιοδικού info παπάκι epidotisimag τελεία gr μέχρι την Παρασκευή 8/6/2012. Θα σας απαντήσουμε με πληροφορίες για το πώς θα παραλάβετε το δώρο σας.


 

Διαγωνισμός από το www.epidotisimag.gr μόνο για τους fans της σελίδας του περιοδικού στο facebook!

Το περιοδικό ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ προσφέρει 5 χρήσιμα βιβλία των εκδόσεων ΣΤΑΜΟΥΛΗ αξίας 102 ευρώ!

Δείτε το σχετικό status update στη σελίδα μας στο facebook για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να κερδίσετε το βιβλίο που προτιμάτε!

1. Στρατηγικό μάρκετινγκ προϊόντων υψηλής τεχνολογίας
Το «στρατηγικό μάρκετινγκ Προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας» επιδιώκει να προσφέρει στον αναγνώστη γνώση για όλα εκείνα τα ιδιαίτερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το μάρκετινγκ Προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας και επίσης να παρέχει ένα πλαίσιο λήψης αποφάσεων που σχετίζονται με το περιβάλλον αυτό. Αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο επιστημονικά σύγγραμμα στην ελληνική γλώσσα και απευθύνεται σε στελέχη διοίκησης & μάρκετινγκ των επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας και των Τεχνοβλαστών (Technology Incubators), σε ερευνητές και φοιτητές οικονομικών, διοικητικών και τεχνολογικών επιστημών, σε ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα και ινστιτούτα.


2. Επιχειρείν αλά ελληνικά
Αυτό το καλοκαίρι οι εκδόσεις Αθ. Σταμούλης σάς προτείνουν να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο, σε αναμνήσεις και εικόνες που μας κάνουν να χαμογελάμε… αλλά και να θυμόμαστε ότι υπάρχει φως στο τούνελ, αρκεί να ακολουθήσουμε τη σωστή διαδρομή! Μέσα από πλούσιο αρχειακό φωτογραφικό υλικό αλλά και έρευνα που φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από τη δραστηριότητα των κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων του 19ου και 20ού αιώνα, η ιστορική αυτή αναδρομή θα μας θυμίσει τα παιδικά μας χρόνια και θα ξυπνήσει αναμνήσεις και εικόνες από το παρελθόν.


3. Marketing εστιατορίου
Ένας πρακτικός και εύχρηστος οδηγός για οποιονδήποτε σχετίζεται με τον επισιτιστικό κλάδο και επιθυμεί να επενδύσει στο κεφάλαιο «πελάτης», μαθαίνοντας τρόπους και μεθόδους κατανόησης και ικανοποίησης των αναγκών του.


4. Η τέχνη της αμπελουργίας – αμπέλι οινοποιίας
Βασισμένος στην ελληνική πραγματικότητα και τις ιδιαιτερότητές της, ο πρακτικός αυτός οδηγός μάς μαθαίνει τα της αμπελουργικης τέχνης στην πράξη. Παρουσιάζονται με απλό τρόπο όλες οι γνώσεις και οι καλλιεργητικές τεχνικές που πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε στάδιο καλλιέργειας για την παραγωγή άριστων αμπελουργικών προϊόντων. Μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε για την εγκατάσταση του αμπελώνα και τις οινοποιήσιμες ποικιλίες, το κλάδεμα, το πότισμα, τη λίπανση, τη φυτοπροστασία, τους εχθρούς και τις ασθένειες.


5. Λαχανικά από τα χέρια σας
Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές μάλλον το σκέφτεστε να μπείτε στην περιπέτεια της ερασιτεχνικής λαχανοκομίας, όπως λέγεται επισήμως. Δοκιμάστε το, μη φοβάστε την έλλειψη χρόνου. Στην ουσία, όταν καλλιεργούμε, άλλοι δουλεύουν για λογαριασμό μας (τα φυτα, το χώμα, τα λιπάσματα, ο καιρός, ο ήλιος). Εμείς πρέπει απλώς να συνδυάσουμε όλα αυτα. Εξ άλλου δε χρειάζεται να γίνει κανείς προμηθευτής κάποιου σούπερ μάρκετ. Βάζοντας 5-10 μαρούλια σε μια ζαρντινιέρα, λίγα σποράκια ρόκας σε μια άλλη, δυο βασιλικούς, η παραγωγή που θα πάρουμε θα φτανει για μια-δυο σαλάτες, 3-4 μακαρονάδες με σάλτσα πέστο και ίσως περισσέψουν και λίγα μαρουλόφυλλα για τα σάντουιτς. Η δουλειά μας θα είναι το πότισμα και η συγκομιδή. Τελικά αξίζει τον κόπο; Ναι, γιατί έτσι ζεις καλύτερα! Δεν υπάρχει πιο ευχάριστο συναίσθημα από το να παίρνεις την παραγωγή σου και να την πηγαίνεις θριαμβευτικά κατευθείαν στο τραπέζι σου. Δοκιμάστε και θα δείτε!


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

1. Το ηλεκτρονικό περιοδικό ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ (www.epidotisimag.gr) διοργανώνει διαγωνισμό μόνο για τους fans της σελίδας www.facebook.com/epidotisimag με τη χορηγία των εκδόσεων ΑΘ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ (Κεντρικά γραφεία Αθήνα: Αβέρωφ 2, τ.κ. 10433, τηλ.: 2105238305, fax: 2105238959).

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας (μόνον φυσικά πρόσωπα). Κάθε συμμετέχων μπορεί να λάβει μέρος με μία μόνο συμμετοχή.

3. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι πέντε βιβλία των εκδόσεων ΑΘ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, συγκεκριμένα α) Στρατηγικό Μάρκετινγκ προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, β) Επιχειρείν αλά ελληνικά, γ) Marketing εστιατορίου, δ) Η τέχνη της αμπελουργίας – αμπέλι οινοποιίας, και ε) Λαχανικά από τα χέρια σας.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι από τη Δευτέρα 7 Μαϊου 2012 και ώρα δημοσίευσής της στη σελίδα του περιοδικού στο facebook μέχρι την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 και ώρα 23.59 μμ.

5. Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να λάβει μέρος, θα πρέπει να συμμετέχει μέσω του facebook page του epidotisimag.gr, επιλέγοντας το κουμπί «Like» («μου αρέσει»). Έπειτα θα εισάγει ένα σχόλιο (comment) στο σχετικό με το διαγωνισμό status update του περιοδικού γράφοντας τη λέξη «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και τον τίτλο του βιβλίου από τα πέντε που διατίθενται, το οποίο επιθυμεί να κερδίσει. Στο τέλος του διαγωνισμού, και συγκεκριμένα στις 04/06/2012 θα επιλεγούν με τυχαία κλήρωση μέσα από το random.org πέντε τυχεροί που θα κερδίσουν από ένα βιβλίο έκαστος.

6. Τα ονόματα (βάσει facebook username) των νικητών θα ανακοινωθούν στην επίσημη σελίδα του περιοδικού ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ στο Facebook, αλλά και στον ιστότοπο www.epidotisimag.gr. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα στο email του περιοδικού info @ epidotisimag . gr, για να δώσει τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, περιοχή και τηλέφωνο επικοινωνίας, αν είναι κάτοικος Αττικής, διαφορετικά ονοματεπώνυμο, πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας, αν είναι κάτοικος της υπόλοιπης Ελλάδας). Τα στοιχεία αυτά θα μεταβιβαστούν στην επιχείρηση – χορηγό του διαγωνισμού.

7. Η παραλαβή των δώρων από τους νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι είναι κάτοικοι Αττικής, θα γίνει με προσέλευση στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΑΘ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ, Αβέρωφ 2, Αθήνα. Οι νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι κατοικούν σε άλλη περιοχή της Ελλάδας, θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά στη διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί από το χορηγό του διαγωνισμού.

8. Η εγγραφή στο facebook page του epidotisimag.gr σημαίνει και πλήρη αποδοχή των όρων του Facebook.

9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

10. Ο νικητής του διαγωνισμού μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις,

(β) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος,

(γ) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με το νικητή για την παραλαβή του δώρου αποβεί άκαρπη για διάστημα 15 (δεκαπέντε) ημερολογιακών ημερών από την κλήρωση.

11. Το δώρα της κλήρωσης είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται μερικώς ή ολικώς με χρήματα.

12. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνει, να μειώσει ή να διακόψει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για σπουδαίο λόγο, μετά από ενημέρωση του κοινού στη σελίδα www.facebook.com/epidotisimag. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κωλύματος ή αδυναμία παραλαβής του δώρου από τον νικητή.

Σχολιάστε