Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ-logo-final

Αρχική σελίδα: www.epidotisimag.gr

Δείτε τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα

Αναζητήστε σύμβουλο επιχειρήσεων για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

Δείτε τις επικείμενες προθεσμίες

[gn_column size=”1-3″ last=”0″ style=”0″]epidotiseis espa[/gn_column] [gn_column size=”2-3″ last=”1″ style=”0″][gn_spacer size=”13″]

Ηλεκτρονικό περιοδικό ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ. Πηγή ενημέρωσης για τις επιδοτήσεις ΕΣΠΑ.

Η ομάδα του online περιοδικού ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους και μελετητές.[/gn_column]Διακρίνεται για το πάθος των ανθρώπων της για υπεύθυνη ενημέρωση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των αναγνωστών του epidotisimag.gr.

Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένη θεματολογία και πλούσιο περιεχόμενο. Αν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο ή πρόταση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[gn_column size=”1-2″ last=”0″ style=”0″]

Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

Στο epidotisimag.gr θα βρείτε προγράμματα για επιχειρήσεις, εργασία, κατάρτιση, έρευνα, καθώς και πλήθος άλλων ευκαιριών για επιχορήγηση. Η μοναδική πηγή ενημέρωσης για όλες τις κατηγορίες επιδοτήσεων από επιδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε. και του ελληνικού Δημοσίου. 

[/gn_column] [gn_column size=”1-2″ last=”1″ style=”0″]

To site του ΕΣΠΑ

Το επίσημο site του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007 – 2013, όπου δημοσιεύονται όλες οι επιδοτήσεις είναι το www.espa.gr. Διάφοροι φορείς διαχειρίζονται τις επιδοτήσεις, τις προκηρύξεις των οποίων δημοσιεύουν στα site τους, όπως π.χ. το www.efepae.gr.

[/gn_column] [gn_column size=”1-2″ last=”0″ style=”0″]

Ενεργές επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

Για τις ενεργές επιδοτήσεις ΕΣΠΑ 2013 πατήστε εδώ: Ενεργά προγράμματα. Στην ενότητα αυτή θα βρείτε προγράμματα επιχορηγήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

[/gn_column] [gn_column size=”1-2″ last=”1″ style=”0″]

Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ για επιχειρήσεις

Αν θέλετε να δείτε τις επιδοτήσεις ΕΣΠΑ για υφιστάμενες επιχειρήσεις, αλλά και για νέες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, πατήστε εδώ: Επιδοτήσεις επιχειρηματικότητας.

[/gn_column] [gn_column size=”1-2″ last=”0″ style=”0″]

Δημοφιλή άρθρα για τις επιδοτήσεις

Ποια επιδοτούμενα προγράμματα για άνεργους νέους θα «τρέξουν» το 2013

Το άρθρο παραθέτει όλα τα προγράμματα που πρόκειται να προκηρυχθούν μέσα στο 2013, και τα οποία είναι στοχευμένα σε νέους ανέργους.

Εξασφαλίστε επιδότηση από τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ – Oδηγός βήμα βήμα

Το άρθρο αυτό αποτελεί έναν πλήρη οδηγό με τα «μυστικά» για όποιον θέλει να διακριθεί από τον ανταγωνισμό και να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες έγκρισης της πρότασής του από τα προγράμματα.

[/gn_column] [gn_column size=”1-2″ last=”1″ style=”0″]

Ενημέρωση για επιδοτήσεις

[/gn_column]

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα: www.epidotisimag.gr

Μεταβείτε στη σελίδα: νέα επιδοτούμενα προγράμματα